Naailes

Lieve mensen, het spijt me, maar op dit moment neem ik geen nieuwe cursisten meer aan.

 

Zin in naailes?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Heb je nog nooit met een naaimachine gewerkt en moet je even die drempel over? Of misschien ben je al ervaren maar komt het er thuis niet van? Wil je de kneepjes van het vak leren? Ik verwelkom je graag tijdens een van mijn lessen.
We zijn met een kleine groep cursisten (maximaal 5 pers.) zodat je alle aandacht krijgt. De begeleiding is individueel, daarom kun je op elk moment instappen. Ik ben een gediplomeerd coupeuse/kleermaakster met ruime ervaring in het maken van kleding.

Werkwijze: Je komt zelf met een idee en ik begeleid je bij het uitvoeren. Al doende komen de verschillende technieken aan bod. Er zijn patronen aanwezig van de Knipmode en Burda, maar zelf een patroon meenemen kan natuurlijk ook. We kunnen het patroon helemaal aan jouw idee aanpassen of eventueel zelf iets ontwerpen. Neem zelf je naaigerei mee en als het kan ook graag je naaimachine.

Tijden

De lessen zijn elke maandag- , dinsdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur en elke maandag- en donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.  Ook is er drie keer in de maand les op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur.

Prijzen

De doordeweekse lessen kosten € 50,= per maand, de zaterdaglessen € 37,50,= per maand.

Extra’s

Naast de gebruikelijke naailessen kun je ook bij mij terecht voor workshops rondom stof bewerken, breien, vilten e.d. Hou hiervoor het laatste nieuws op deze website in de gaten.

Locatie

Goudsbloemlaan 37, 2565 CN  Den Haag

Wil je meer weten of je aanmelden, kijk dan hier.


Grotere kaart weergeven